NSO – Naschoolse Opvang door Kleintje Zuid

Kleintje Zuid verzorgt op Daltonbasisschool De Rivieren de Naschoolse Opvang (NSO) voor leerlingen van basisschool de Rivieren.

Zij doen dit vanuit “Het Viertje”, een gebouw op onze binnenspeelplaats. De groepsruimte kenmerkt zich door zijn eigentijdse, huiselijke en warme uitstraling . Aan tafel gebruiken kinderen gezamenlijk de maaltijd en kunnen zij knutselen of spelletjes spelen. Daarnaast zijn er verschillende hoeken waar de kinderen kunnen spelen. Zo is er een verkleedhoek en een hoek met tekentafel. Een zithoek met comfortabele sofa, heerlijke grote kussens en een warm vloerkleed creëren een huiselijke sfeer. Naast de groepsruimte hebben de kinderen een complete gymzaal tot hun beschikking als extra speelruimte. Hier hebben de kinderen alle ruimte om bijvoorbeeld te bouwen of dansen. Daarnaast worden er in de gymzaal regelmatig sport en bewegingspellen gedaan. Als het weer het toelaat zijn wij te vinden op het ruime schoolplein om de locatie heen.

De binnen- en buitenruimte voldoen uiteraard aan alle wettelijk vastgestelde veiligheids- en hygiëneregels. De naschoolse opvang heeft één groep met ruimte voor 22 kinderen.

Meer weten? Klik dan hier.

Daltonbasischool

de Rivieren

Lekstraat 35 - 37
1079 EM Amsterdam

020 664 12 67
info.derivieren@amosonderwijs.nl

Kalender

Ons jaar zit weer vol leuke activiteiten. Bekijk hier de schoolkalender.