Middenbouw

Juf Nicole & Juf Lia & Juf Rinske

"Het echte werk"

In de middenbouw zitten de jaargangen 3, 4 en 5 bij elkaar. Lees hier binnenkort alles over wat de kinderen op onze school in de middenbouw leren en doen. Een spannende tijd voor de kinderen, want in de middenbouw begint het echte werk. Leren lezen, schrijven, rekenen. Maar vooral de wereld nog verder ontdekken!

Met eigen ogen zien?

We organiseren regelmatig informatieochtenden. Kom gerust langs en leer ons beter kennen. We vertellen je alles over onze school, beantwoorden je vragen en stellen je voor aan onze leerlingen en ons team!

  Maak je kind trots en word klassenouder!

  Zou u ook wel eens om een hoekje willen blijven kijken om te zien hoe het er aan toe gaat in de klas en hoe uw kind zich beweegt tussen al zijn klasgenootjes? Als klassenouder krijg je die kans! Want naast dat je de tussenpersoon bent tussen de juf en de andere ouders, ben je extra betrokken bij de activiteiten in de klas en de school. En zie je jouw kind ineens door andere ogen!

  p.s. wist u dat kinderen altijd supertrots zijn op hun ouders als zij klassenouder zijn? Aanmelden kan bij de juf! Meer weten, Lees meer wat klassenouder precies inhoudt.

  Daltonbasischool

  de Rivieren

  Lekstraat 35 - 37
  1079 EM Amsterdam

  020 664 12 67
  info.derivieren@amosonderwijs.nl

  Kalender

  Ons jaar zit weer vol leuke activiteiten. Bekijk hier de schoolkalender.