Nieuwe ouders

Naar school

Wordt je kind binnenkort 4 jaar of zoek je als zij-instromer een nieuwe school voor je kind? Elke ouder wil natuurlijk het beste voor zijn of haar kind, maar hoe maak je dan zo'n toekomstbepalende keuze? Wij helpen je graag een eindje op weg.

"Is jouw kind nieuwsgierig en klaar om de wereld te ontdekken?"

Dan zit je bij Daltonbasisschool De Rivieren in de Rivierenbuurt van Amsterdam goed! Want wij zien nieuwsgierigheid als het begin van alles. Willen weten, willen leren van elkaar. Daar gaat het bij ons om.

Benieuwd hoe we dat doen? Kom dan eens op bezoek en meld je aan voor een van onze informatieochtenden. Vul hiernaast je gegevens in en kies je voorkeursdatum. Wij nemen dan snel contact met je op en geven je binnenkort een kijkje in onze fijne school.

Zij-instromers

Is je kind ouder dan 4 jaar en is al gestart op een andere basisschool? Je kunt je kind dan als zij-instromer aanmelden bij onze school. Zij-instroom is mogelijk onder bepaalde voorwaarden en wij bekijken graag in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden zijn. Maak hiervoor telefonisch een afspraak met de directeur van De Rivieren, Arno Methors: 020 664 12 67 of stuur een e-mail naar arno.methorst@amosonderwijs.nl.

Waarom kiezen ouders voor De Rivieren?

Dat willen we je natuurlijk graag vertellen, maar onze ouders kunnen dat zelf veel beter! Daarom laten we hen met plezier aan het woord. Voor Gerbrand Korevaar en Ann Demeester, ouders van Werner en Marcella was onze school de eerste keuze. Benieuwd wat hen zo aansprak en wat hun ervaring tot nu toe is? Je leest het in dit interview.

Onze school

Onze visie

Onze klassen

Schoolwijzer