Onderbouw

Juf Marian & juf Renée & Juf Eva & Juf Jolanda

Spelend leren bij kleuters

"Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en spelen om plezier te maken. Zo ontwikkelen zij zich. Motorisch, creatief en cognitief. Samen en persoonlijk. Ieder kind is anders maar voor elk kind is spel de motor achter deze ontwikkeling. Spel als natuurlijke vorm van leren en kinderen daarmee uitdagen en hun grenzen leren ontdekken, daar gaan wij voor.

Bij de kleuters brengen we de wereld van buiten naar binnen. We vergroten hun kennis over de wereld en laten hen ontdekken wie zij in die wereld zijn en kunnen. Dit doen we op een eigentijdse manier. We creëren rijke en uitdagende hoeken waar kinderen ervaringsgericht kunnen werken en leren. Als leerkracht observeren we de kinderen heel goed zodat we de ontwikkeling van onze kleuters op de voet blijven volgen.

Met eigen ogen zien?

We organiseren regelmatig informatieochtenden. Kom gerust langs en leer ons beter kennen. We vertellen je alles over onze school, beantwoorden je vragen en stellen je voor aan onze leerlingen en ons team!

  Maak je kind trots en word klassenouder!

  Zou u ook wel eens om een hoekje willen blijven kijken om te zien hoe het er aan toe gaat in de klas en hoe uw kind zich beweegt tussen al zijn klasgenootjes? Als klassenouder krijg je die kans! Want naast dat je de tussenpersoon bent tussen de juf en de andere ouders, ben je extra betrokken bij de activiteiten in de klas en de school. En zie je jouw kind ineens door andere ogen!

  p.s. wist u dat kinderen altijd supertrots zijn op hun ouders als zij klassenouder zijn? Aanmelden kan bij de juf! Meer weten, Lees meer wat klassenouder precies inhoudt.

  Daltonbasischool

  de Rivieren

  Lekstraat 35 - 37
  1079 EM Amsterdam

  020 664 12 67
  info.derivieren@amosonderwijs.nl

  Kalender

  Ons jaar zit weer vol leuke activiteiten. Bekijk hier de schoolkalender.